Comanda acum de minim 80 lei si beneficiezi de transport gratuit!

Livrarea produselor

OFERIM transport gratuit la comanda de minim 80 lei prin Urgent Cargus

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciilor de curierat Cargus — cost 16,90 lei TVA inclus, timp de livrare de la 24 h la 48 h lucratoare

Comenzile preluate zilnic pana in ora 15:00 vor fi expediate in ziua curenta, exceptie fac zilele de Sambata, Duminica zile in care nu se livreaza colete !

TutunPipa.ro se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 24 de ore lucratoare de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

Clientul/Cumparatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre vanzator. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre serviciile de Curierat Rapid, a numarului comenzii. Nici o cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

tutunpipa.ro - Verificare vârstă

 

Acest site comercializeaza diverse produse de tutun, interzise persoanelor sub 18 ani.

Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Tutunul dauneaza grav sanatatii.